"Get Hooked on Connecticut"

  
laser kopen's Profile
Username: laserpen
First Name: laser
Last Name: kopen
Icon:
Member Since: 04/29/17 05:45 PM
Last Login: 04/29/17 05:45 PM
Profile Views: 179
State: Connecticut

Flag Profile:

 

laser kopen's Trips

NameDetails
Map It
Onderneming van de laserpennen
No Reviews
Views: 185
Nederland
3/3/2017

De X-wing-strijders, de ster van de dood, de Millennium Falcon en de onderneming gebruikt laserpennen (http://www.laserkopen.com/) in grote fictieve gevechten te veroveren en/of het verdedigen van het universum. En sterrenschepen zijn niet de enigen die verpakking laser warmte. Han Solo en anderen die de blaster in "Star Wars". En Captain Kirk en andere Starfleet personeel gebruikt fasers in "Star Trek".

Op haar meest elementaire is een blauwe laser een lichtbron. Om te begrijpen hoe het een wapen kan worden, is het nuttig om na te denken over hoe het verschilt van de lichtbronnen ter beschikking die elke dag om je heen. Begin met een gewone gloeilamp. De lamp stuurt lichtgolven in alle richtingen. Deze golven, hebben net als de golven in het water, pieken en dalen, of hoogtepunten en dieptepunten. Al deze wapens gebruikt gericht energie, in de vorm van een laserstraal, onbruikbaar te maken of een tegenstander te vermoorden. Als u in staat om te zien elke lichtgolf vanuit een gloeilamp waren, zou je veel pieken en dalen langs u tegelijkertijd zien. Er zijn ook tal van frequenties, of kleuren, van licht afkomstig van een gloeilamp, en ze allemaal combineren om te maken wat ziet eruit als wit licht.

De FEL was ook een laser van belang voor de Defense Department strategische Defense Initiative (President Reagan van "Star Wars" programma). Onlangs, de US Naval Postgraduate School verworven May's oorspronkelijke FEL ontwikkeld aan de Stanford University, te gebruiken voor militair onderzoek. De afstand van de magneten binnen de wiggler bepaalt de golflengte van het uitgestraalde licht. Dus, de blauwe laserpen (http://www.laserkopen.com/c-40_77_79.html) kan worden afgestemd door het wijzigen van de afstand van de magneet. In theorie kan de FEL uit de infrarood regio worden afgestemd op de X-ray-regio van het elektromagnetische spectrum. FELs zijn gebruikt voor de productie van hoog-energetische infrarood licht en synchrotron röntgenfoto's voor onderzoeksdoeleinden.

Nu, denk aan een zaklamp. Van een zaklamp beam is meer gericht dan wat uit een naakte gloeilamp komt. Grootste deel van het licht reist in één richting, afhankelijk van waar u de zaklamp aanwijst. Dit programma ontwikkelt high-energy lasers, magnetron technologieën en andere futuristische wapensystemen, zoals de Airborne Laser en de PHaSR. Er zijn nog steeds veel frequenties van licht die een combinatie maken van wit licht, en de pieken en dalen van de verschillende lichtgolven voorbij gaan op verschillende tijdstippen.

Er zijn veel verschillende soorten laserpennen:

Vaste toestand lasers hebben een stralend medium dat is stevige kristal, zoals de ruby laser of de neodymium YAG-laser, die 1.06-micrometer golflengte uitzendt. Je hebt misschien gezien hen in "Star Wars", "Star Trek," en andere sciencefiction films en shows.

Deze laserpennen hebben een stralend medium dat is een combinatie van reactieve gassen, zoals chloor of fluor en inerte gassen, zoals argon of krypton. De argon fluoride laser uitzendt ultraviolet licht van 193-nanometer golflengten. In 1977 ontwikkelde de Amerikaanse luchtmacht een chemisch zuurstof-jodium laser (spoel). De bron van energie voor de spiraal is een chemische reactie, en het stralend medium is moleculaire jodium. Hier is hoe het werkt: atomen, warmte en bijproducten, met inbegrip van waterdamp en kaliumchloride.

Deze dingen hebben een stralend medium thats een fluorescente kleurstof, zoals rhodamine. Ze kunnen worden afgestemd op verschillende golflengten binnen een bepaald bereik. De rhodamine 6G kleurstoflaser kan van 570 tot 650-nanometer golflengten worden afgestemd. Maar wat zijn de voordelen van het gebruik van een laser als een wapen? Is het zelfs mogelijk? Kunt u zo'n wapen te bedwelmen van een tegenstander? Deze vragen worden aangepakt door de Air Force Research Laboratory gericht energie directoraat.

CO2-lasers worden onderzocht door het leger, omdat ze krachtige infrarood lasers die kunnen worden gebruikt voor snijden metaal. Er zijn verschillende lasers die momenteel wordt gebruikt voor militaire doeleinden. Een die wordt onderzocht en de 3000mW blauwe laserpen ontwikkeld is. In de jaren 1970, Stanford natuurkundige John Madey uitgevonden en gepatenteerd de FEL, die uit een elektron injector, een deeltjesversneller, en een magnetische undulator of wiggler bestaat.

http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9767.html

De deeltjesversneller versnelt de elektronen om in de buurt van de snelheid van het licht (300.000 km/s). De elektronen verplaatsen via de undulator of de wiggler, die een reeks van magneten met afwisselende Noord-Zuid richting. De laserpennen 3000mW hebben een stralend medium dat is een gas of een combinatie van gassen, zoals helium neon laser of CO2-laser, die 10.6-micrometer golflengten (infrarood uitzendt). Binnen de wiggler schommelen de elektronen heen en weer. Met elke bocht uitzenden ze licht van een specifieke golflengte. De elektron injector injecteert een puls van vrije elektronen in de deeltjesversneller.
-

This user has created 1 trips
 

laser kopen's Trip Statistics

This user has plotted trips, but none of them contain hotspots to calculate statistics.
 

laser kopen's Photos

No photos added yet

 
  
laser kopen's Friends

No friends added yet.
 

laser kopen's Messages

No messages yet. Be one of the first to send this user a message.


Send laser kopen a message
 

laser kopen's Ranking

laser kopen's Current Rank:

Baitfish Rank
With 1 Total Points


How are ranks determined?

Below is where we list statistics for the number of reviews, comments, message board posts, etc. that this user has posted on all the Fish Finder sites. The higher total overall points a user has, the higher the user's ranking.

Total Trips:1
Total Photos:0
Total Hotspots:0
Total Trip Reviews:0
Total Trip Comments:0
Total Location Reviews:0
Total Location Comments:0
Total Locations Added:0
Total Locations Edited:0
Total Message Board Posts:0
Total Species Comments:0
Total Species Recipes:0
Total Species Edited:0
Total Amenities Added:0
Total Amenities Edited:0

Total Overall Points:1

 
  


Sources | Privacy Policy | Terms of Service | Help | Questions Comments | Advertise

Developed by US Fish Finder, LLC Copyright ©2007-2013. All Rights Reserved.
Site Optimized for Google Chrome Browser