"Get Hooked on Connecticut"

  
Onderneming van de laserpennen Details
Name:Onderneming van de laserpennen
Created By:laserpen
Share:
Details:De X-wing-strijders, de ster van de dood, de Millennium Falcon en de onderneming gebruikt laserpennen (http://www.laserkopen.com/) in grote fictieve gevechten te veroveren en/of het verdedigen van het universum. En sterrenschepen zijn niet de enigen die verpakking laser warmte. Han Solo en anderen die de blaster in "Star Wars". En Captain Kirk en andere Starfleet personeel gebruikt fasers in "Star Trek".

Op haar meest elementaire is een blauwe laser een lichtbron. Om te begrijpen hoe het een wapen kan worden, is het nuttig om na te denken over hoe het verschilt van de lichtbronnen ter beschikking die elke dag om je heen. Begin met een gewone gloeilamp. De lamp stuurt lichtgolven in alle richtingen. Deze golven, hebben net als de golven in het water, pieken en dalen, of hoogtepunten en dieptepunten. Al deze wapens gebruikt gericht energie, in de vorm van een laserstraal, onbruikbaar te maken of een tegenstander te vermoorden. Als u in staat om te zien elke lichtgolf vanuit een gloeilamp waren, zou je veel pieken en dalen langs u tegelijkertijd zien. Er zijn ook tal van frequenties, of kleuren, van licht afkomstig van een gloeilamp, en ze allemaal combineren om te maken wat ziet eruit als wit licht.

De FEL was ook een laser van belang voor de Defense Department strategische Defense Initiative (President Reagan van "Star Wars" programma). Onlangs, de US Naval Postgraduate School verworven May's oorspronkelijke FEL ontwikkeld aan de Stanford University, te gebruiken voor militair onderzoek. De afstand van de magneten binnen de wiggler bepaalt de golflengte van het uitgestraalde licht. Dus, de blauwe laserpen (http://www.laserkopen.com/c-40_77_79.html) kan worden afgestemd door het wijzigen van de afstand van de magneet. In theorie kan de FEL uit de infrarood regio worden afgestemd op de X-ray-regio van het elektromagnetische spectrum. FELs zijn gebruikt voor de productie van hoog-energetische infrarood licht en synchrotron röntgenfoto's voor onderzoeksdoeleinden.

Nu, denk aan een zaklamp. Van een zaklamp beam is meer gericht dan wat uit een naakte gloeilamp komt. Grootste deel van het licht reist in één richting, afhankelijk van waar u de zaklamp aanwijst. Dit programma ontwikkelt high-energy lasers, magnetron technologieën en andere futuristische wapensystemen, zoals de Airborne Laser en de PHaSR. Er zijn nog steeds veel frequenties van licht die een combinatie maken van wit licht, en de pieken en dalen van de verschillende lichtgolven voorbij gaan op verschillende tijdstippen.

Er zijn veel verschillende soorten laserpennen:

Vaste toestand lasers hebben een stralend medium dat is stevige kristal, zoals de ruby laser of de neodymium YAG-laser, die 1.06-micrometer golflengte uitzendt. Je hebt misschien gezien hen in "Star Wars", "Star Trek," en andere sciencefiction films en shows.

Deze laserpennen hebben een stralend medium dat is een combinatie van reactieve gassen, zoals chloor of fluor en inerte gassen, zoals argon of krypton. De argon fluoride laser uitzendt ultraviolet licht van 193-nanometer golflengten. In 1977 ontwikkelde de Amerikaanse luchtmacht een chemisch zuurstof-jodium laser (spoel). De bron van energie voor de spiraal is een chemische reactie, en het stralend medium is moleculaire jodium. Hier is hoe het werkt: atomen, warmte en bijproducten, met inbegrip van waterdamp en kaliumchloride.

Deze dingen hebben een stralend medium thats een fluorescente kleurstof, zoals rhodamine. Ze kunnen worden afgestemd op verschillende golflengten binnen een bepaald bereik. De rhodamine 6G kleurstoflaser kan van 570 tot 650-nanometer golflengten worden afgestemd. Maar wat zijn de voordelen van het gebruik van een laser als een wapen? Is het zelfs mogelijk? Kunt u zo'n wapen te bedwelmen van een tegenstander? Deze vragen worden aangepakt door de Air Force Research Laboratory gericht energie directoraat.

CO2-lasers worden onderzocht door het leger, omdat ze krachtige infrarood lasers die kunnen worden gebruikt voor snijden metaal. Er zijn verschillende lasers die momenteel wordt gebruikt voor militaire doeleinden. Een die wordt onderzocht en de 3000mW blauwe laserpen ontwikkeld is. In de jaren 1970, Stanford natuurkundige John Madey uitgevonden en gepatenteerd de FEL, die uit een elektron injector, een deeltjesversneller, en een magnetische undulator of wiggler bestaat.

http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9767.html

De deeltjesversneller versnelt de elektronen om in de buurt van de snelheid van het licht (300.000 km/s). De elektronen verplaatsen via de undulator of de wiggler, die een reeks van magneten met afwisselende Noord-Zuid richting. De laserpennen 3000mW hebben een stralend medium dat is een gas of een combinatie van gassen, zoals helium neon laser of CO2-laser, die 10.6-micrometer golflengten (infrarood uitzendt). Binnen de wiggler schommelen de elektronen heen en weer. Met elke bocht uitzenden ze licht van een specifieke golflengte. De elektron injector injecteert een puls van vrije elektronen in de deeltjesversneller.
Location:Nederland
Trip Date:3/3/2017
# of Hotspots:0
# of Photos:0
# of Fish Caught:0
Trip Views:This trip has been viewed 268 times.
User Discussion: There are no comments. Be the first to talk about this trip.
Average User Rating: No reviews yet. Be the first to review this trip.
Ranking Score: [?]0
Photos:

Loading photos. Please be patient this can take several minutes...
Map It: No hotspots or photos plotted on the map for this trip.
Date Updated:04/29/17 05:54 PM
Date Created:04/29/17 05:54 PM

Flag Trip:

 
  
Sponsored Links

 
  


Sources | Privacy Policy | Terms of Service | Help | Questions Comments | Advertise

Developed by USFishFinder.com Copyright ©2007-2017. All Rights Reserved.
Site Optimized for Google Chrome Browser


CTFishFinder.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.com.